Blogi

Aikuisten leikkipuisto

“Kuinka älyttömän hienoa olisikin pelata päivät toimistolla Fussballia, pleikkaria ja pingistä...Käydä tiistaibrekkarilla, keskiviikkohieronnassa, torstaijoogassa ja perjantaiaftereilla...Entä jos olenkin yli kolmekymppinen aikuinen, jolla on perhe ydinkeskustan ulkopuolella?...Kuinka keskimääräinen konsultti, joka siis tekee työtä asiakkaan tiloissa, hyötyy sittenkään siitä prameasta toimistosta palveluineen? Mitä jos kyseinen konsultti onkin lypsylehmä jonka avulla maksetaan kaikki se höyhenten pörhistely toimistolla ja niillä huvimatkoilla, joille ei kuitenkaan pääse osallistumaan?”

LUE LISÄÄ ➞

Markkinoiden läpinäkyvin palkkamalli

Palkkojen läpinäkyvyys on jälleen valtamedian puheenaiheena. Harvalla kuitenkaan läpinäkyvyyttä on yhtä tiukasti leivottu organisaation DNA:han kuin Mavericksilla.

LUE LISÄÄ ➞

Mavericksin palkkalaskuri – mistä se koostuu ja mitä se pitää sisällään?

Palkkamalli on Mavericksissa se, joka selkeimmin erottaa meidät valtavirran konsulttitaloista. Palkka on myös herättänyt kysymyksiä, huolia, murheita ja epäilyksiä, joten tässä kirjoituksessa puramme palkkamallin auki.

LUE LISÄÄ ➞

Etsitään fullstack/DevOps osaajaa tositarkoituksella

Haetaan pitkäaikaiseen asiakaskeikkaan todellista fullstack/devops -osaajaa.

LUE LISÄÄ ➞

Esittelyssä ensimmäinen Maverick

Moikka, minä olen Jouni Jaakkola, nykyään Keski-uudellamaalla hiljalleen keski-ikäistyvä perheenisä. Teknisestä opiskelutaustasta (Informaatioverkostot DI) huolimatta olen touhunnut urani projektipäällikkö/account manager/team coach -rooleissa lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Mikä sai minut kiinnostumaan Mavericksista? Luultavasti samat asiat kuin sinutkin.

LUE LISÄÄ ➞